Video: Brevkassen med Karl William: »Det er noget med en hårgrænse på baghovedet«

Det er Mads Mikkelsens rolle som Svend Sved i ‘De grønne slagtere’, Karl William hiver fat i, da han hjælper to piger med at finde ud af, hvilken dansk filmkarakter de skal klæde sig ud som til en temafest på gymnasiet.

Det er blot én af de popkulturelle figurer, han får flettet ind i sine svar. Anakin Skywalker og Nik & Jay dukker også op, når Karl William kaster sig ud i at besvare spørgsmål fra Heste-nettet.dk i det nye afsnit af vores brevkasse.

Karl Wiliam er aktuel med Burhan G-samarbejdet, ‘Samme vej’, ligesom han snart kan opleves live på nogle af sommerens danske festivaler.

Læs også: Karl William og Burhan G slår sig sammen på fløde-popsangen ‘Samme vej’

Se også Brevkassen med Anya, hvor hun bliver tvunget til at snakke om sit hadeemne, økonomi:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af