Carpool Karaoke: Paul McCartney og James Corden kører ned ad memory lane og synger Beatles-klassikere

James Corden er i øjeblikket i gang med optagelserne på sit ‘The Late Late Show’ i London, og selvfølgelig skulle tv-værten ud og køre i venstre side af vejbanen i det populære segment ‘Carpool Karaoke’. Med ingen ringere end Sir Paul McCartney ved hans side, såmænd.

Til tonerne af klassikerne ‘Drive My Car’ og ‘Let It Be’ cruiser duoen gennem Liverpools gader, mens McCartney deler anekdoter fra sin barndomsby. Han lægger blandt andet vejen forbi sit barndomhjem, mens gæsterne på en lokal pub får sig deres livs overraskelse, da McCartney blænder op for en mini-koncert.

Corden bliver tydeligt berørt, da han synger ‘Let It Be’ side om side med McCartney, hvis legendestatus bestemt ikke fornægter sig.

Læs også: Carpool Karaoke: Christina Aguilera giver vokallektioner til Melissa McCarthy og James Corden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af