Hør 17-årige ZK få besøg af Sivas på den nye sang ‘Drama’

Hør 17-årige ZK få besøg af Sivas på den nye sang ‘Drama’
Sivas. (Foto: Emilia Staugaard)

Sivas er en af landets største rappere, og når man har så meget spotlight, har man også ansvar for at give lidt opmærksomhed til nogle nye navne. Sivas gæster i dag den nye single ‘Drama’ fra den 17-årige Ishøj-rapper ZK, der stille og roligt er ved at etablere sig på den danske hiphopscene.

Med singler som ‘Zum Zum’ og ‘Ca Ca’ har ZK i øjeblikket opnået over 15 millioner streams på Spotify med sine i alt fire numre, og den nye ‘Drama’ understøttes af et fikst lille afrobeats-klingende beat fra ZK’s faste partner, jævnaldrende PakiNextDoor.

ZK fortæller i en pressemeddelelse: »’Drama’ er mere eller mindre mit liv forklaret på 3.30 minutter. Jeg har ikke set meget andet end min gård og den drama, der følger med hver dag. Det var vigtigt for mig at ramme den helt rigtige følelse på denne sang, og Sivas’ vers passer perfekt til sangen«.

‘Drama’ er ZK’s anden single i 2018 efter ‘Zum Zum’. Sivas udgav tidligere på året albummet ‘Ultra’ og var tidligere på ugen at finde på den nye single ‘Oui’ med Gilli og Node.

Læs også: Se den voldsomme video til Sivas’ kokainballade ‘Colombiana’ feat. Gilli

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af