J. Cole og Jay Rock har det rimelig noia i den nye ‘OSOM’-musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvfølgelig er man nødt til at lave en sang sammen, når man har så enslydende rappernavne som Jay Rock og J. Cole. Men de to kunstneres samarbejde fra Jay Rocks nye ‘Redemption’-album giver faktisk også mening ud over navnemæssige sammentræf.

For både Jay Rock og J. Cole er klassiske, lyrisk stærke rappere, der vægter de gamle hiphopværdier. Nu har de udgivet videoen til ‘OSOM’, der handler om, at de to rappere har begået et røveri og muligvis er blevet genkendt.

Yup, den er god nok: Hiphoppens ultimative good kid, J. Cole, får lov til at lege røver!

Videoen er stemningsfuld og veludført og passer godt til sangens stemning – helt indtil den ret så voldsomme slutning. Og så giver J. Cole det hele lidt VM-stemning, når han dukker op med en Tyskland-landsholdstrøje på.

Læs anmeldelse: J. Coles moralprædikende ekkokammer får nyt liv på ‘KOD’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af