Lillebittebock har eksistentiel angst på ny single – se videoen til ‘Spørgsmål’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lillebittebock er ikke bare en af de mest melodiske og unikke rappere inden for den danske bølge af Soundcloud-rap. Han er også en af de eneste rappere hertillands, der tør at rappe om mentale problemer og indre usikkerheder.

Det kan man også høre på den nye single, ‘Spørgsmål’, der på typisk Bock-vis forener et euforisk, nærmest tyggegummipop-agtigt udtryk med tekster, der er kontrasterende mørke og reflekterende.

Da han var gæst i Standard – Soundvenues hiphop-podcast fortalte han, at han havde gået til psykolog i mange år og var vant til at tale om sine følelser. Han sagde det med et smil om læben, og det er faktisk den samme forvirrende og fascinerende blanding af spøgefuld attitude og oprigtig alvor, der gør ‘Spørgsmål’ til et virkelig stærkt nummer.

Lyt til podcast: Lillebittebock gæster Standard #23: Hvem er de nye danske hiphopstjerner?

Læs også: Her er 10 nye danske rappere, du skal holde øje med i 2018

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af