Rapperen Joyner Lucas kommer til København

Rapperen Joyner Lucas kommer til København
Joyner Lucas. (Foto: Jimmy Fontaine)

Tilbage i november gik Joyner Lucas viralt. Videoen til hans single ‘I’m Not Racist’ – der fremstiller fordomme fra hver side af racedebatten – spredte sig med lynets hast på Facebook, og dér er videoen i øjeblikket set 37 millioner gange, mens tallet på Youtube nu er dobbelt så højt.

Rapperen har dog mere at byde på end den ene single, og nu kommer han til København for at give koncert på Rust den 15. september.

Udover ‘I’m Not Racist’ har Lucas også nydt et fint gennembrud med sidste års album ‘508-507-2209’, og i år varmer han sammen med Chris Brown op til fællesalbummet ‘Angels and Demons’, der er sat til at udkomme senere i 2018.

Joyner Lucas (US)
Rust
15. september
Billetpris: 235 i forsalg / 265 i døren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af