Stortalentet Jorja Smith kommer til København

Stortalentet Jorja Smith kommer til København

20-årige Jorja Smith er et af de største r’n’b-talenter, vi længe er stødt på, og hendes karriere kører for tiden med raketfart mod stjernerne. Smith har lavet musik med megastjerner som Kendrick Lamar, Drake og Stormzy, og nu kommer det britiske stortalent endelig til Danmark.

Jorja Smith giver koncert i Store Vega 1. november, så der er god tid til at lære sangene fra hendes debutalbum ‘Lost & Found’, der udkommer på fredag.

Selv om Smith aldrig har været i Danmark før, er vi dog fuldt bevidste om, at hun er fremragende live – bjergtagende optrædener på Jimmy Kimmel Live! og The Biggest Weekend har givet anledning til gåsehud.

Billetsalget starter den 8. juni via Billetlugen.

Jorja Smith (UK)
1. november
Store Vega
Billetpris: TBA

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af