Her er ti videohøjdepunkter fra The Biggest Weekend – Swift, Big Shaq, Florence, Sigrid m.fl.

Her er ti videohøjdepunkter fra The Biggest Weekend – Swift, Big Shaq, Florence, Sigrid m.fl.
Taylor Swift til The Biggest Weekend.

Den forgangne weekend afholdt BBC Radio 1 festivalen The Biggest Weekend i Swansea, og BBC Radio 1’s og BBC Music’s Youtube-kanaler er fyldt med videoer med de mange optrædende. Vi har samlet ti af de allerbedste.

21-årige Sigrid fra Norge er mester i at charmere sig ind på publikum med sine catchy popmelodier og altid gennemborende attitude. Hun er fuld af energi, og med et velspillende liveband er det svært ikke at lade sig gribe af denne selvsikre optræden med ‘High-Five’. Det bliver godt på Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var også koncert med Londons store hiphopproducer Steel Banglez, der blandt andet har produceret for Mist. Mens Mist ganske vist tog en tur forbi Steel Banglez-koncerten, var den store overraskelse besøg fra Hafnia Zoo-aktuelle Big Shaq, der gav en solid optræden med meme-megahittet ‘Mans Not Hot’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stortalentet Jorja Smith var naturligvis imponerende som altid. Hendes stemme går igennem et væld af følelser, når hun synger sit stærke 2016-track ‘Blue Lights’. Hun må altså gerne komme til Danmark med sin imponerende r’n’b snart.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Father John Misty udgiver på fredag albummet ‘God’s Favorite Customer’, og til The Biggest Weekend løftede han sløret for noget hidtil uudgivet musik. Her optræder han med det melankolske nummer ‘Please Don’t Die’, som vi kommer til at høre i sin studieudgave på fredag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lovende synth-psych-kollektiv Superorganism er stadig nye på musikscenen, men hvor de var lettere generte, da de gæstede Lille Vega, lader især frontvokalist Orono Noguchi til at have overkommet dette. Hun nærmest rapper ‘Everybody Wants to Be Famous’ her. Selv da hun mister åndedrættet, oser hun af charme. Man har noget at se frem til, hvis man skal se dem på årets Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Florence + the Machine udgiver til juni et nyt album ved navn ‘High as Hope’. I modsætning til Father John Misty er der desværre ikke nogen video, hvor Florence synger hidtil uudgivne sange fra det kommende album, men singlen ‘Hunger’ bliver leveret på helt formidabel vis. Florence Welch lyder fuldkommen fantastisk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Haven-aktuelle Phoebe Bridgers er ofte blevet sammenlignet med tidlig Bon Iver, men hun har skam også sin egen stil. Hun træder især i karakter live, hvor simpel instrumentation lader hendes følsomme univers komme i fokus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

J Hus kommer til sommer til Musik i Lejet, og hvis man er en af de få, der har været så heldig at få billet, har man noget at se frem til. J Hus er en overbevisende live-rapper, der lader hele sin sjæl komme igennem på hver linje, og med sig har han et velspillende liveband, der understøtter ham godt uden at trække opmærksomheden væk fra ham.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Taylor Swift kalder sine tilskuere for smukke, men de er egentlig smukkere end det. Hvad er smukkere end at være smuk? Ice cold? Nej, svaret er selvfølgelig ‘Gorgeous’, og hun synger derfor dette nummer fra ‘Reputation’. Det er en ufatteligt gennemført optræden, som tydeligvis kun kunne komme fra en af verdens største popstjerner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men nogle gange kan mindre også gøre det, og Christine and the Queens’ danseshow til ‘Girlfriend’ er også imponerende iscenesat – man mærker en helt særlig spontanitet og ægthed lurende derunder. Det er vist desuden hele fire år siden, vi sidst har haft Christine and the Queens i Danmark. Det er der forhåbentlig snart et spillested eller en festival, der gør noget ved.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af