Teyana Taylors Kanye-producerede ‘K.T.S.E.’ kommer i opdateret udgave næste uge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Teyana Taylor blev i går interviewet på radiostationen Power 106. Her meddelte hun, at hun er på vej med en ny udgave af sidste uges album ‘K.T.S.E.’, da hun har nogle forbedringer, hun gerne vil tilføje til det nuværende værk.

Den nye udgave forventes at udkomme næste uge – hun er givetvis inspireret af sin producer Kanye West, der ganske mærkbart kom med konstante opdateringer til ‘The Life of Pablo’ længe efter udgivelsen i 2015.

Hun fortalte samtidig, at albummet oprindeligt blev en smule forsinket grundet problemer med at få tilladelse til samples i tide.

Samtidig skriver Pitchfork, at pladeselskabet Numero Group aldrig gav tilladelse til, at Kanye kunne bruge sangen ‘I Do Love You’, der bliver samplet på Taylors ‘Issues/Hold On’. Så nu bliver spørgsmålet selvfølgelig hvorvidt dette også kommer til at påvirke genudgivelsen i næste uge.

Læs også: Vi bør alle være taknemmelige for Kanye Wests opgør med tidens (alt for) lange hiphopalbum

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af