XXXTentacion slår Spotifys streamingrekord – overgår Taylor Swift

XXXTentacion slår Spotifys streamingrekord – overgår Taylor Swift

XXXTentacion blev skudt og dræbt Miami natten til tirsdag i et tilsyneladende tilfældigt røveri. Det har tydeligvis ført til, at mange mennesker har lyttet til rapperens sange, for XXXTentacion har netop slået Spotifys rekord for flest streams på én dag.

Lige nu (torsdag morgen) har rapperen de syv mest lyttede sange på Spotify globalt ført an af dette års store hit ‘Sad!’, der nu altså har slået rekorden for flest streams på én sang i løbet af én dag.

‘Sad!’ er blevet lyttet til 10,4 millioner gange den 19. juni og slår dermed Taylor Swift, hvis ‘Look What You Made Me Do’ nåede 10,1 millioner streams den 25. august 2017.

Nyheden har den ekstra hale, at det jo ikke er mere end et par uger siden, at Spotify aktivt bekæmpede XXXTentacion, da de slettede ham og R. Kelly fra deres hiphop-playlister grundet de grove anklager om vold, der var mod ham – senere trak Spotify dog deres blacklisting tilbage efter pres fra blandt andet Kendrick Lamar.

Læs nekrolog: XXXTentacion var sin generations vigtigste stemme – elsket og hadet, men umulig at ignorere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af