Blood Orange er klar med sit fjerde album

Blood Orange er klar med sit fjerde album
Blood Orange. (Foto: Noam Galai/Getty Images)

I snart to år har Blood Orange pirret vores nysgerrighed med små teasere og opdateringer på sit kommende album. Senest var i efteråret, da han kunne afsløre, at han var 78 % færdig med projektet. Nu er han heldigvis kommet efter de resterende 22 % – han har nemlig netop delt en teaser for sit fjerde album via Instagram.

Teksten til teaseren lød oprindeligt: »Album 4 is ready«, men er nu rettet til: »Blood Orange Album 4. Stay tuned..«. I optimismens ånd satser vi på, at tekstændringen ikke skyldes, det alligevel ikke skulle være klart – uanset hvad, må man da i hvert fald formode, det er lige på trapperne.

Teaseren inkluderer naturligvis et par forførende lydbider, der ganske givet må stamme fra albummet. Hvornår det fjerde album, som følger op på 2016-udgivelsen ‘Freetown Sound’, helt præcist skulle lande, vides endnu ikke. Men mon ikke det er ude, inden han gæster Den Grå Hal til november?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blood Orange Album 4. Stay tuned..

Et opslag delt af Blood Orange (@devhynes) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af