Lil Uzi Vert og Juice WRLD har lavet en sang sammen, og den lyder rimelig ‘Wasted’

Lil Uzi Vert og Juice WRLD har lavet en sang sammen, og den lyder rimelig ‘Wasted’
Lil Uzi Vert til Wireless Festival i London, 2018. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Lil Uzi Vert og Juice WRLD har netop udgivet sangen ‘Wasted’, og der er noget storebror/lillebror-agtigt ved dén kombination.

For Lil Uzi Vert var en af de første rappere, der skabte den blanding af rockattitude, narkoromantisering og ulykkelig kærlighed, som Juice WRLD også dyrker. Lil Uzi Vert perfektionerede stilen med sidste års (fantastiske) kæmpehit ‘XO Tour Llif3’, og i år har Juice WRLD haft gigantisk succes med lignende sange som ‘All Girls Are the Same’ og ‘Lucid Dreams’.

Det er altså ikke overraskende, at deres nye sang er en druggy cocktail af rus og kærlighed. Det er faktisk nogle gange svært at lure, om det er en kærlighedssang eller en festsang: »She ain’t take my heart, but she took my medicine«, som Juice WRLD synger.

Læs også: Lil Uzi Vert har indspillet 1.500 sange med Young Thug – se interviewklip

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af