Lyden vaklede for I’m With Her på Roskilde Festival

Lyden vaklede for I’m With Her på Roskilde Festival
I'm With Her på Roskilde Festival. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

På papiret burde det have været americana i topklasse, da den amerikanske roots-trio trådte ind på scenen.

Det var tydeligt fra første sekund, at Sara Watkins, Sarah Jarosz og Aoife O’Donovan var nogle erfarne, dygtige musikere. Iklædt en nøgen akustisk lyd med blændende vokalharmonier og guitar, violin og banjo lagde de imponerede fra land med åbningsnummeret ‘See You Around’.

Men desværre druknede deres sarte udtryk i støj fra de omkringliggende scener. Der gik for lang tid med at finde et passende lydniveau, og vokalharmonierne mudrede sammen med musikken. Der blev aldrig skabt den helt rette og intime stemning af amerikansk folklore, man kunne have håbet på.

Først et godt stykke inde i koncerten fandt lyden endelig fandt et niveau, som kunne spille scenen op, og stemningen vendte sig til det bedre. Men så forsvandt al lyden midt i afslutningsnummeret ‘Overland’.

Rigtig ærgerligt for os og bandet, som sluttede af med synge foran publikum uden hverken mikrofon, forstærkere eller instrumenter. Til stor begestring for publkum, men desværre også ret sigende for I’m With Hers Roskilde-debut.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

I'm With Her. Koncert. Roskilde Festival, Pavilion.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af