Playliste: Vi har lavet den ultimative samling sommerhiphop til din ferie

Her er 20 sange, der kommer til at være soundtracket til vores (og din) sommerferie.
Playliste: Vi har lavet den ultimative samling sommerhiphop til din ferie
Cardi B i 'I Like It'-videoen.

Musik lyder bare lidt bedre om sommeren. Der er ingen bekymringer, ingen forpligtelser og (forhåbentlig) intet dårligt vejr.

Derfor har vi prøvet at lave den ultimative sommerhiphop-spilleliste, før vi siger ‘fuck det hele’ og daffer på ferie. Hør den på stranden, ved en sø i Italien eller hvor end du nu bruger din sommerferie.

Vi har selvfølgelig nogle af de varmeste ømusik-sange fra Danmark med, som Node, Sivas og Gillis ‘Oui’, Noah Carters tropiske ‘Search’ og Omars ‘Ik noget nyt’ – samt et par af sommerens snigende amerikanske hits som Tyga og Offsets ‘Taste’ og ASAP Rocky og Skeptas ‘Praise the Lord (Da Shine)’.

Derudover er der lit latinamerikansk krydderi i form af Ozunas reggaeton-banger ‘Unica’ og Cardi B’s ‘I Like It’ med J Balvin og Bad Bunny. Og så er UK-scenen selvfølgelig altid repræsenteret med et par ekstra sommerlige sange: J Hus’ ‘Dark Vader’ og Gekos ‘6:30’ er så caribiske, at vi nærmest kan høre palmetræerne gennem musikken.

Det er med andre ord en blanding af sommerlige sange, et par lidt mindre kendte tracks og så en håndfuld af de numre, du helt sikkert ikke kan undgå over sommeren. Og ja, der er Drake. Masser af Drake.

Lyt forneden!

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af