Hollywood-instruktørs »ufiltrerede« Rihanna-dokumentar er lige på trapperne

Hollywood-instruktørs »ufiltrerede« Rihanna-dokumentar er lige på trapperne
Rihanna. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Instruktøren Peter Berg er kendt for mange forskellige ting: ‘Friday Night Lights’, en række ekstremt patriotiske actionfilm med Mark Wahlberg (bl.a. ‘Lone Survivor)’, og så var det ham, der gav Rihanna hendes første filmrolle i den ret sløje ‘Battleship’. Det har længe været kendt, at Berg arbejder på en dokumentar om netop Rihanna, men nu skulle filmen altså være på trapperne.

Ifølge et interview med Slashfilm vil dokumentaren ‘Rihanna’ være ude om halvanden til to måneders tid.

»Jeg synes, hun er en exceptionel ung kvinde, og den (filmen, red.) er virkelig et omfattende portræt af, hvad der ligger i at have gjort hende til det her talent, som hun er«, udtaler Berg.

Filmen har som sagt været annonceret noget tid, og på websitet for Peter Bergs dokumentarfilmsselskab, Film 45, står der blandt andet, at »Peter Bergs ‘Rihanna’ er er ufiltreret blik ind i Rihannas liv og historien om, hvordan hun er vokset til at blive et globalt ikon«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af