Hvad fanden lavede Post Malone på scenen med Aerosmith til MTV VMA’s?

Hvad fanden lavede Post Malone på scenen med Aerosmith til MTV VMA’s?
Post Malone og Aerosmith til VMA's. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

MTV Video Music Awards plejer at være et sted, hvor mærkelige musikalske samarbejder finder sted, og det var sådan set ikke fordi, at 2018 vil blive husket som året, der sprængte rammerne på den front. Men der var specielt én optræden at bide mærke i, nemlig Post Malones rockshow med veteranerne i Aerosmith.

Indslaget var todelt og sådan set ret flot sat op. Post Malone og 21 Savage startede med at synge ‘Rockstar’ på en nedsunket scene, som efter storhittet blev eleveret, så den blev plan med selve hovedscenen. Her stod Steven Tyler og resten af Aerosmith klar, og forståeligt nok forlod 21 Savage scenen.

Hvad der fulgte efter var et mærkeligt syn. Aerosmith-sangene ‘Dream On’ og ‘Toys in the Attic’ var på menuen, og her rendte Posty så rundt i sit smiley-jakkesæt blandt en gruppe ældre mænd med lidt for mange smykker og lidt for dybe udskæringer. Det var sådan set ikke fordi rapperen lavede særligt meget, men han fik lov til at synge noget kor til sidst og vise sin diamantbesatte (skulle det i hvert fald ligne) guitar frem.

Helt kikset blev det, da Aerosmith-guitarist Joe Perry lod som om, han smadrede sin guitar ind i en højttaler. Men altså: Det hele blev jo fanget på kamera, og det var rimelig let at se, at højttaleren allerede havde huller, der var klar til at modtage guitaren og udstøde noget falsk røg. How rock’n’roll

Læs også: Se alle vinderne fra nattens MTV Video Music Awards

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af