Nyt Eminem-album ude nu: ’Kamikaze’

Nyt Eminem-album ude nu: ’Kamikaze’
Eminem.

Surprise! Eminem har udgivet et nyt album under titlen ’Kamikaze’ helt uden varsel. 13 nyt tracks eksklusivt produceret af Slim Shady selv og hans trofaste makker Dr. Dre.

Albummet lander blot otte måneders tid efter Eminem gjorde comeback efter fire års tavshed med ’Revival’ – et album, der fik virkelig hård medfart, hvorfor Eminem nok har knoklet ekstra hårdt og hurtigt for at kunne komme igen. Et hurtigt lyt vidner da også om, han giver svar på tiltale i forhold til ‘Revival’s hårde kritik – særligt på titeltracket, hvor både kritikere og kolleger får sig en tur.

’Kamikaze’ rummer officielle features fra blandt andre rapperne Royce Da 5’9” og Joyner Lucas og sangeren Jessie Reyez. Creditlisten afslører desuden, Bon Ivers Justin Vernon står bag omkvædet på ‘Kamikaze’, at Kendrick Lamar har været med til at skrive ’Greatest’, og at Little Dragon har været med bag ’Normal’. Kendrick bidrag kan dog umiddelbart tænkes blot at være linjen »Revival didn’t go viral!«, der refererer til den famøse ’Humble’-linje »My left stroke just went viral«.

Læs anmeldelse af sidste års ‘Revival’: Eminems komisk kaotiske ‘Revival’ er hans værste album nogensinde

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af