Se programmet til Chart Art Fairs årlige åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg

Se programmet til Chart Art Fairs årlige åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg
Chart Art Fair, 2017. (Foto: David Hugo Cabo.)

I slutningen af august er det igen tid til Chart, der udover at være en kunst- og designmesse også byder på gratis arrangementer inden for musik, talks og performances fra fredag den 31. august til søndag den 2. september.

Nu er sløret blevet løftet til den store åbningsfest fredag, der udover en koncert med den britiske rapper Denzel Himself byder på en forskelligartet samling af dj’s – fra britiske King Larry B og tyske Perel (der udgiver på DFA Records) til Kasper Bjørke i fællesskab med amerikanske Justin Strauss og KhalilH2OP, der blandt andet består af Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine.

Festen fredag varer fra 17.00-01.30, mens der lørdag er arrangementer på gårdspladsen fra 11.30-20.00. Her kan man blandt andet opleve dj-sets fra Esben Weile Kjær, Cæcilie Trier og First Flush.

Læs mere og se tidsplanen på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af