Sia fortæller om fotoafvisning af Donald Trump og onlinedating i nyt interview

Sia fortæller om fotoafvisning af Donald Trump og onlinedating i nyt interview
Sia. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

I 2015, da han stadig blot var kandidat, var præsident Donald Trump vært for en episode af ‘Saturday Night Live’. Det musikalske indslag skulle den sky Sia stå for. Og backstage, da hun var færdig med sin optræden, ville en begejstret Donald Trump pludselig have taget et billede sammen hende.

»Faktisk – vil du have noget i mod, hvis vi lader være? Jeg har en masse homoseksuelle og mexicanske fans, og jeg vil ikke have, at de tror, at jeg støtter dine holdninger«, lød hendes rimelig kolde svar.

»Ah, intet problem. Så lad være«, svarede Donald Trump. »Mange tak«, afsluttede Sia, som gik ind i sit omklædningsrum og fik »crazy diarrhea«.

Dette fortæller hun i et længere interview med Rolling Stone. Sia deler i interviewet også ud af sine erfaringer med onlinedating, hvor hun modsat andre kæmpestjerner har den fordel ikke at have et verdenskendt ansigt, da hun jo helt karakteristisk altid optræder med en ansigtsdækkende paryk. Derfor nøjes hun ofte også med at fortælle eventuelle bejlere, at hun blot er forfatter. Indtil det bliver en smule mere ærligt.

»Jeg er faktisk også en popstjerne ved navn Sia«.

Læs også: Labrinth, Sia og Diplo slår sig sammen som LSD – se videoen til deres debutsingle.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af