Spotify svarer på kritik fra Nicki Minaj: »Vi er fortsat store fans af Nicki«

Spotify svarer på kritik fra Nicki Minaj: »Vi er fortsat store fans af Nicki«
Nicki Minaj.

Da det kom frem, at Nicki Minajs ‘Queen’-album ikke ville gå nummer et i USA, fyrede rapperen en række tweets af med anklager. Nogle af dem kritiserede Travis Scott og kæresten Kylie Jenner for at snyde med salgstal og dermed sørge for, at Scotts album ‘Astroworld’ beholdt førstepladsen.

Andre tweets anklagede Spotify for at ville »give hende en lærestreg«, fordi Minaj havde spillet sangene hos konkurrenten Apple Music først. Nicki Minaj sammenlignede blandt andet den støtte hendes album fik med den store kampagne, Spotify gav Drakes album ‘Scorpion’. Dengang fik Drake sit ansigt på samtlige af Spotifys playlister, og ifølge Minaj fik hun altså ikke samme promovering som en form for straf fra streamingplatformens side.

Nu har Spotify svaret på kritiken med følgende statement:
»Spotify supported Nicki Minaj with a Times Square billboard, a host of the largest playlists, New Music Friday and the new music release shelf. Her song ‘Bed’ actually saw an increase based on the promotions put behind the campaign. The company continues to be big fans of Nicki«.

Spotify mener med andre ord, at de har gjort deres for at hjælpe ‘Queen’-kampagnen. Gad vide, om det sidste ord er sagt i denne beef?

Se Nicki Minajs oprindelige tweets forneden.

Læs også: Nicki Minajs ‘Barbie Dreams har lige kastreret din yndlingsrapper

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af