Efter Mac Millers død: Schoolboy Q udsætter sit kommende album på ubestemt tid

Efter Mac Millers død: Schoolboy Q udsætter sit kommende album på ubestemt tid
Schoolboy Q.

I august meddelte Top Dawg Entertainment-chefen Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith, at Schoolboy Q’s kommende album var 90-95 procent færdigt. Men i kølvandet på sin nære ven Mac Millers død, har hovedpersonen selv sat udgivelsen i bero.

Under en nylig koncert forklarede Schoolboy Q, som har været tavs siden Millers død, at han simpelthen ikke kan overskue at udgive noget som helst oven på tabet af sin ven.

»Med min nigga borte, føler jeg simpelthen ikke for at udgive et album. Som I nok kan se, er jeg ikke mig selv lige nu. Jeg burde ikke engang være her lige nu. Men som jeg sagde, min nigga Mac ville ikke ønske, at jeg sad derhjemme og var ked af det«, sagde Schoolboy Q og forklarede endvidere, hvorfor han ikke kan overskue en albumudgivelse.

»Jeg skal tilbage og så skal jeg finde ud af, hvornår jeg skal smide det her fucking album ud, for I skal nok få det her album. Det lover jeg. Jeg er bare ikke klar til at skulle gæste en radiostation og som det første blive spurgt: »Nå, Mac Miller…« Jeg er ikke klar til at svare på de spørgsmål, de har. Så jeg er ikke klar til at udgivet noget lige nu. Beklager«.

Se video af Schoolboy Q forneden.

Hør podcast: Standard Ekstra: R.I.P. Mac Miller

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af