Peter Sommer tager Søren Huss med på vinterturné

Peter Sommer tager Søren Huss med på vinterturné
Peter Sommer og Søren Huss.

Peter Sommer har med ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’ lavet et af årets bedste danske album. I løbet af sommeren har det og resten af Sommers fremragende bagkatalog fået lov at brede sig ud over de danske festivalpladser, men til vinter tages det med ind i varmen, når Peter Sommer og hans faste orkester Tiggerne rammer landevejen i selskab med Søren Huss.

Huss udgav sidste år den fremragende ‘Midtlivsvisen’, der indbragte ham en Steppeulv for årets album. Den tidligere Saybia-frontmand har i sin karriere næppe været bedre – og samme kan med rette siges om Sommer. De to sangskrivere glæder sig da også heftigt til vinterens scenedeling:

»Tiggerne og jeg tager imod dette samarbejde med respektfuld kyshånd og glæder os til at høre Søren Huss på vores sange, og måske endnu mere, få lov til at spille med på nogle af hans«, udtaler Sommer i en pressemeddelelse. Huss stemmer i med ligelig begejstring:

»Det var da Peter Sommer, i 2008, udgav ‘Til Rotterne, til kragerne og til hundene’, at jeg for alvor fik øjnene og ørene op for ham. Jeg blev simpelthen blæst bagover af hans sange og i særdeleshed lyrikken«, siger Huss og fortsætter:

»Det satte spor i mig og jeg glæder mig utålmodigt til at dele scene, ord og lyd med Peter og ikke mindst Tiggerne, der er et af landets ypperste livebands«.

Sommer og Huss vil til koncerterne både optræde hver for sig og i samspil med hinanden. Herunder kan du se hele tourplanen:
1/2 – Portalen, Greve
2/2 – DR Koncerthuset, København
5/2 – Odense Koncerthus, Odense
6/2 – Musikhuset Aarhus, Aarhus
7/2 – Musikkens Hus, Aalborg
8/2 – Vejle Musikteater, Vejle
9/2 – Musikteatret, Holstebro

Læs anmeldelse: Peter Sommer på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af