Se King Princess’ selvsikre tv-debut med ‘1950’ hos Jools Holland

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det synes at gå lige efter drejebogen for King Princess, alias Mikaela Straus, hvis debut-ep ‘Make My Bed’ har nydt fin omtale, og hvis single ‘1950’ er gået hen og blevet et vaskeægte hit (vi havde den også med på vores liste over halvårets bedste sange). Og netop hittet havde hun og band med sig, da de i tirsdags tv-debuterede som gæster i det britiske talkshow ‘Later… with Jools Holland’.

Ikke meget slinger i valsen var der at spore hos den blot 19-årige Straus, der virkede fuldstændig komfortabel i rollen som frontfigur. Med fødderne en smule adspredt stod hun urokkeligt selvsikkert med to mere vuggende spillemænd ved hver sin side.

Læs også: Hold øje med King Princess: Lesbiske romancer og ubetinget popeufori

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af