Se Millie Bobby Brown crashe en Maroon 5-koncert og rappe et Cardi B-vers

Se Millie Bobby Brown crashe en Maroon 5-koncert og rappe et Cardi B-vers
Millie Bobby Brown. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Den seneste tid har internettet haft det vildt over, at ‘Stranger Things’-børnestjernen Millie Bobby Brown ikke bare er overfladiske venner med selveste hiphopkongen Drake, men faktisk også sms’er med ham – blandt andet om drenge! Men måske har Drake også givet Brown et par hiphopråd med på vejen i forhold til hendes spirende rapkarriere.

Okay, hun har ikke udgivet en egen sang (endnu?), men gav forleden en ret overbevisende gæsteoptræden til en Maroon 5-koncert, hvor hun rappede Cardi B’s vers fra ‘Girls Like You’, der netop har indtaget førstepladsen på Billboard-listen.

Helt uventet er forbindelsen dog ikke, for Millie Bobby Brown optrådte jo også i videoen til sangen, og hun har derudover også lagt en video på Instagram, hvor hun danser til Cardi-hittet ‘I Like It’. Hun er tydeligvis Cardi-fan.

Hiphoperfaring har skuespilleren derudover også, for hvem kan glemme dengang, hun magtede at rap-recappe hele første sæson af ‘Stranger Things’? Eller da hun rappede hele Nicki Minajs legendariske vers fra Kanyes ‘Monster’?

Millie Bobby Brown er blevet noget af en mediedarling siden gennembruddet med ‘Stranger Things’. Det har både ført til, at Time Magazine har udnævnt hende til en af verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker. Men det har også vakt kritik, at skuespilleren som kun 13-årig blev seksualiseret på næsten lige fod med voksne stjerner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

soooo 2nite was insane!!! i love @maroon5 and my dear friend @adamlevine

A post shared by ?????? (@milliebobbybrown) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

schnipper and i are extremely excited for the emmys!!! ?

A post shared by ?????? (@milliebobbybrown) on

Læs også: Stop med at seksualisere Millie Bobby Brown

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af