Lana Del Rey konfronterer Kanye West med hans Trump-støtte: »Du har brug for en intervention«

Lana Del Rey konfronterer Kanye West med hans Trump-støtte: »Du har brug for en intervention«

Da Kanye West i weekenden indtog scenen med en mere eller mindre vanvittig optræden til ’Saturday Night Live’, var det ikke kun hans noget specielle outfit, der løb med opmærksomheden. Kanye havde åbenbart skabt et mindre postyr backstage med sin ’Make America Great Again’-kasket og sin – i hvert fald i det givne selskab – noget kontroversielle politiske overbevisning.

Efter sin slutoptræden med Kid Cudi, 070 Shake og Ty Dolla $ign med ’Ghost Town’ leverede Kanye en længere politisk rant under og efter rulleteksterne, der sidenhen er røget online fra forskellige af publikummernes telefoner.

»De mobbede mig backstage. De sagde: ’Lad være med at gå derud med den hat på. De mobbede mig backstage. De mobbede mig!«, lød det fra Kanye på scenen.

Mobningen har dog ikke gjort Kanye mindre åben omkring sine politiske holdninger – tværtimod. Ye lagde nemlig i går aftes et billede ud på Instagram, hvor han er iklædt sin famøse Trump-kasket. »Dette repræsenterer det gode, og at USA bliver hel igen«, skrev Kanye blandt andet under billedet.

I kommentarsporet var Lana Del Rey hurtig til at give Kanye en længere svada for billedet.

Lana Del Rey: »At Trump blev vores præsident var et tab for landet, men din støtte af ham er et tab for kulturen. Jeg kan kun formode, du kan relatere til hans personlighed på et eller andet plan. Storhedsvanvid, ekstreme problemer med narcissisme – intet af hvilket ville være noget at tale om, hvis det ikke var fordi, vi taler om manden, der styrer vores land. Hvis du synes, det er fint at støtte nogen, der synes, det er okay at »grab a woman by the pussy«, bare fordi han er kendt – så har du brug for en intervention lige så meget, som han har – noget, så mange narcissister aldrig vil få, fordi de bare ikke er nok hjælp på området«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af