Se Gorillaz’ cover af Blurs klassiske ‘Song 2’ – med Graham Coxon på guitar

Se Gorillaz’ cover af Blurs klassiske ‘Song 2’ – med Graham Coxon på guitar
Damon Albarn. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Gorillaz har deres helt egen festival, og til sådan noget ligger det jo i kortene, at der skal ske noget ret specielt. Sådan gik det da også til weekendens Demon Dayz Festival i Los Angeles, hvor Damon Albarn hev en klassiker fra bagkataloget frem.

Tegneseriebandet spillede intet mindre end 30 sange i deres set, og på et tidspunkt slog Gorillaz så over i ‘Song 2’ fra Blurs selvbetitlede album fra 1997. Og som om coveret ikke var nok i sig selv, så gæstede Blur-guitaristen Graham Coxon også scenen til den ikoniske smadresang.

Demon Dayz Festival foregik lørdag og havde også navne som Erykah Badu, The Internet og Little Simz på plakaten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af