Thom Yorke deler nyt stærkt nummer fra soundtracket til ’Suspiria’

Thom Yorke deler nyt stærkt nummer fra soundtracket til ’Suspiria’
Thom Yorke på NorthSide 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

»Det er som at lave trylleformularer«, lød det fra Thom Yorke, da han prøvede at forklare, hvordan hans arbejde med soundtracket til den nye horrorfilm ’Suspira’ forløb. Trylleformularerne manifesterede sig på soundtrackets første single ’Suspirium’, og de går så sandelig også igen på dets anden forsmag: ’Has Ended’.

På det nye nummer leger Thom Yorke med hypnotiserende motiver af forvrængede vokaler og messende, slæbende samples med varme, indiske undertoner og kølige percussions. Et stemningsfuldt nummer, der synes dels forførende fængende, dels mystisk og drilsk afkodeligt.

Thom Yorke har i alt komponeret 25 numre til ’Suspiria’-soundtracket, der lander som dobbeltalbum den 26. oktober.

’Suspiria’, som er instrueret af Luca Guadagnino som et remake af Dario Argentos gyserklassiker af samme navn, har dansk premiere den 15. november. Filmen kan opleves til Soundvenue forpremiere i København den 29. oktober.

Læs også: Soundvenue Forpremiere: Se horroreksplosionen ’Suspiria’ ved første visning i Danmark

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af