Coldplay vender tilbage som Los Unidades – hør deres første nummer ’E-Lo’ feat. Pharrell

Coldplay vender tilbage som Los Unidades – hør deres første nummer ’E-Lo’ feat. Pharrell

Coldplay er tilbage under det spritnye alias Los Unidades, og de har ingen ringere end Pharrell på produktionen på jomfrurejsen i form af det nye nummer ’E-Lo’. Med på vokalsiden finder vi den L.A.-baserede sanger og rapper Jozzy. Med andre ord: Der er ualmindeligt mange grunde til forvirring i én og samme nyhed.

Først landede nyheden om, at Parlophone Records (som Coldplay også er i stald hos som et af de allerstørste navne i folden) havde signet det nye band Los Unidades. Annoncering var flankeret af et sløret billede af fire silhuetter, mens der i bunden af plakaten kunne skimtes den kryptiske linje: ’Y02LPAC81ODL’ – et anagram for Coldplay 2018.

Nysgerrige Coldplay-fans efterforskede naturligvis straks sagen til bunds, og det viste sig ganske rigtigt, at de fire silhuetter i Los Unidades består af samtlige fire medlemmer af Coldplay: Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion og Jonny Buckland.

Da første nummer fra projektet så landede i kølvandet på annonceringen, kunne der vist ikke længere herske nogen tvivl om, hvem der står bag de fællesklap-fordrende, positive linjer til trods for den ved første lyt knapt så Coldplay’ske, kække, næsten tropical-klingende produktion tilskrevet Pharrell.

’E-Lo’ kommer til at figurere på gruppens kommende ep, ’Global Citizen EP 1’, der lander allerede i morgen. Og her bliver forvirringen så total: På ep’en finder vi nemlig gæster som Stormzy, David Guetta, Wizkid, Dany Ocean og Nelson Mandela (?). Se hele tracklisten nederst på siden.

Ep’en lander lige op til ’Mandela 100 Global Citizen’-festivalen i Sydafrika i anledningen af, at Nelson Mandel ville kunne have fejret sin 100-års fødselsdag i år. En anledning, der umiddelbart tager toppen af forvirringen – men så heller ikke mere.

Coldplays manager Dave Holmes udtaler om projektet: »Det er en sand ære at hjælpe med at fremme Global Citizen-bevægelsen ved at sætte denne udgivelse sammen i selskab med Chris og Parlophone. Vi er endt med så mange utrolige kunstnere, og vi er ekstremt stolte af den færdige ep. Må den blive den første af mange«.

Global Citizen EP 1
1. Stargate: ’Rise Up’ feat. Nelson Mandela
2. Los Unidades / Pharrell Williams: ’E-Lo’ feat. Jozzy
3. Cassper Nyovest / Los Unidades: ’Timbuktu’ feat. Stormzy and Jess Kent
4. Stargate / Los Unidades: ’Voodoo’ feat. Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean and David Guetta

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af