Foo Fighters kommer til Danmark

Foo Fighters kommer til Danmark
Foo Fighters.

Dave Grohl og vennerne har turneret vidt og bredt i 2017 og 2018 i forbindelse med ’Concrete and Gold’-albummet. Men Foo Fighters trænger åbenbart ikke til pause, for nu har de annonceret et nyt besøg i Danmark.

Foo Fighters spiller i Fængslet i Horsens 25. juni.

Rockbandet var senest forbi Danmark i 2017, hvor de indtog Orange Scene på Roskilde Festival med det fulde arsenal – her var størst bedst.

Spørgsmålet er, om der sker noget ekstra i Horsens, hvilket Grohl har haft for vane på det seneste. I Göteborg fik han en stuntmand til at genskabe sit tidligere fald fra scenen, mens en 10-årig knægt i Kansas City blev hevet på scenen for at spille Metallica.

Billetsalget starter 23. november kl. 10.00 via Livenation.

Foo Fighers (US)
25. juni
Fængslet, Horsens
Billetpris: Endnu ikke annonceret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af