Hør Kendrick Lamar og Pharrell-samarbejdet fra vanvittigt ‘Creed 2’-soundtrack

Hør Kendrick Lamar og Pharrell-samarbejdet fra vanvittigt ‘Creed 2’-soundtrack
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det er superproduceren Mike Will Made It, der står bag soundtracket til den kommende ‘Creed 2’-film. Filmen får først premiere i USA den 21. november (6. december herhjemme), men allerede på fredag udkommer filmens soundtrack.

I mandags, da den i øvrigt voldsomt stjernetunge trackliste til ‘Creed 2’ blev offentliggjort, var ét af de mest iøjnefaldende numre ‘The Mantra’ med Kendrick Lamar og Pharrell Williams. Det er nu ude, og nedenfor kan du lytte samt se den vilde trackliste, der også indeholder navne som Bon Iver, Lil Wayne, Nas og Vince Staples.

Læs også: Se hele to nye Kendrick Lamar-videoer – vild billedside til Paak-samarbejdet ‘Tints’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af