Se hele to nye Kendrick Lamar-videoer – vild billedside til Paak-samarbejdet ‘Tints’

Se hele to nye Kendrick Lamar-videoer – vild billedside til Paak-samarbejdet ‘Tints’
Anderson .Paak i videoen til 'Tints'.

Alt sker i musikvideoen til Anderson .Paak og Kendrick Lamar-samarbejdet ‘Tints’. Altså, som i alt. Især .Paak får sin sag for med de utallige karakterer, han indtager i den Colin Tilley-instruerede video, som du kan se via Apple Music HER.

Og så er der den mere ligefremme video til en anden Kendrick-feature, nemlig ‘Wow Freestyle’ med Top Dawg-kumpanen Jay Rock. Her rapper de to lidt, mens de kører i bil, står i rundkreds med drengene og til sidst står foran en lidt underbelyst udendørs basketballbane (hvor man skal huske at lægge mærke til slowmotion-detaljerne, når de skifter mellem hver deres vers).

Anderson .Paaks kommende album ‘Oxnard’, hvorpå ‘Tints’ findes, udkommer den 16. november, mens Jay Rocks ‘Redemption’, hvorpå ‘Wow Freestyle’ findes, udkom i sommers.

Læs også: Er jeg den eneste, der havde regnet med mere fra Kendrick Lamar og Anderson .Paak?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af