Hør Skrillex’ bastunge remix af Travis Scotts ‘Sicko Mode’

Hør Skrillex’ bastunge remix af Travis Scotts ‘Sicko Mode’
Skrillex. (Foto: Michael Hickey/Getty Images)

Skrillex har taget Travis Scotts populære ‘Sicko Mode’, der gæstes af Drake, under kærlig behandling og givet den et solidt skud, ja, Skrillex. Akkurat som han også gjorde det sidste år med Kendrick Lamars ‘Humble‘.

Og akkurat som det også var tilfældet med Kendricks ‘Humble’, er ‘Sicko Mode’ et virkeligt intenst nummer i sin egen ret – men med Skrillex på knapperne får den altså bare en ekstra portion løssluppen bas.

Det er nu også svært at fortænke Skrillex i at have lidt ekstra hang til baspræget ‘Sicko Mode’ i disse dage. I sidste uge blev han nemlig dømt til at betale en fan ti millioner kroner på grund af et stagedive tilbage i 2014.

Læs også: Travis Scott spiller ‘Sicko Mode’ hos Ellen – og taler om Kylie Jenners moderkage.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af