L.O.C. annoncerer første album i fem år – og fire forårskoncerter

L.O.C. annoncerer første album i fem år – og fire forårskoncerter
L.O.C. (Foto: Petra Kleis)

L.O.C. vender i foråret tilbage med sit første album i fem år og den danske rapveterans niende i alt. Albummet, som har fået arbejdstitlen ‘Det danske mareridt – drømmen den er vores’, vil desuden tages rundt i landet til i alt fire koncerter i landets fire største byer.

»Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet, før det var værd at skrive ned«, siger Liam O’Connor i en pressemeddelse: »Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig«.

Der er ikke endnu ikke fastsat en udgivelsesdato for albummet. Herunder kan du se L.O.C.’s turnéplan – billetsalget starter torsdag kl. 15.00.

L.O.C. (DK)
3/4 – Aalborg Teater, Aalborg
4/4 – Magasinet, Odensen
5/4 – Musikhuset, Aarhus
6/4 – Gl. Scene, Det Kgl. Teater, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af