Migos indtager ’Carpool Karaoke’ – giver James Corden en makeover og skråler igennem til Whitney Houston

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Corden har endnu engang i sit ‘The Late Late Show’ bevæget sig ud på dybt vand i sin firhjulede – og denne gang får han selskab af ingen ringere end de tre gutter i Migos.

Foruden at flaunt’e dollarsedler, give Corden en solid ‘Drip’-makeover og tale om, hvor heftigt samleje, man kan have til ’Bad and Boujee’, leverer trioen en gedigen hitparade, der foruden gennembruds-bangeren (pun intended) kommer omkring ’MotorSport’, ’Walk It Talk It’, Neil Diamonds ’Sweet Caroline’ og ikke mindst Whitney Houstons ’I Wanna Dance With Somebody’. Sidstnævnte naturligvis krydret med en række heftige ad-libs.

Migos’ famøse ad-lib-game kommer også under luppen hos Corden, der desuden forsøger at krydre ’Walk It Talk It’ med de muligvis mest fjollede instrumenter, man kan have med sig på en hiphop-køretur.

Efter køreturen er det ærligt talt svært at vurdere, hvad der er sjovest: Når hiphop-trioen synger (læs: råber) igennem på ’Sweet Caroline’ – eller når kameraet zoomer ind på Takeoff og Offset, der iagttager James Corden fra bagsædet som verdens mest skeptiske teenagere ville se på deres åndssvagt pinlige far.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af