Filmmusikken vækkes til live, når koncerten ‘The World of Hans Zimmer’ kommer til Danmark

Filmmusikken vækkes til live, når koncerten ‘The World of Hans Zimmer’ kommer til Danmark
'Batman'.

Hans Zimmer gav i 2017 koncert i Forum, men nu bliver det igen muligt at høre den legendariske filmkomponists musik foldet ud med helt brede vingefang. Dog uden hovedpersonen selv, skal det lige siges.

Koncerten ‘The World of Hans Zimmer’ kommer til Danmark og spiller filmmusik i Jyske Bank Boxen 14. november.

Som sagt er Zimmer selv ikke med på turné, men musikken leveres af et særligt symfoniorkester, der er et hold af komponistens venner og kollegaer – Gavin Greenaway bliver aftenens dirigent. Zimmer har selv instrueret hele forestillingen, finjusteret musikken og udvalgt de visuals, som kommer til at understøtte musikken fra en storskærm.

Den tyske komponist er en af den moderne filmmusiks allerstørste skikkelser, som har vundet et hav af priser og blandt andet kan skrive ting som ‘Løvernes konge’, ‘Gladiator’, ‘Inception’, ‘The Thin Red Line’ og alle Christopher Nolans Batman-film på soundtrack-cv’et.

Han har i år været aktuel med ‘Widows’, mens han i øjeblikket arbejder på X-Men-filmen ‘Dark Phoenix’ samt den kommende live-action-version af ‘Løvernes konge’.

Billetsalget starter 10. december kl. 10.00 via Billetlugen.

The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration (DE)
14. november
Jyske Bank Boxen
Billetpris: Fra 645 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af