Jack White deler to nye numre med The Raconteurs – første udgivelse i over et årti

Jack White deler to nye numre med The Raconteurs – første udgivelse i over et årti
The Raconteurs i 2008 i Pittsburgh, Pennsylvania. (Foto: Karl Walter/Getty Images)

I oktober kunne vi berette, at Jack White og hans band The Raconteurs havde et comeback på tegnebrættet i form af en jubilæumsudgivelse af deres ’Consolers of the Lonely’ fra 2008. Den nye udgave af albummet har ligeledes ageret springbræt for helt nye optagelser, som vi i dag har fået den første forsmag på i form af numrene ’Sunday Driver’ og ’Now That You’re Gone’.

De to numre er således første nye toner fra Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence og Patrick Keelers gruppe i lidt over et årti – og de fortsætter sådan cirka, hvor de slap, krydret med lidt ekstra energiske psych-vibes undervejs på ’Sunday Driver’, mens ’Now That You’re Gone’ skeler mod et stemningsfuldt, bluesbetonet balladeformat.

The Raconteurs følger næste år op med et studiealbum, der udgives via Jack Whites Third Man Records.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af