Lækket tweet antyder, at Kendrick Lamar udgiver nyt album i 2019

Lækket tweet antyder, at Kendrick Lamar udgiver nyt album i 2019
Kendrick Lamar.

Tidligere på måneden fortalte Kendrick Lamar Los Angeles Time, at han ikke arbejder på et nyt album. Men et lækket tweet fra Polydor Records, som distribuerer rapperens plader i blandt andet Europa, antyder, at Lamar udgiver nyt i 2019.

I et nu slettet tweet udsendte Polydor Records en liste over deres kunstnere, som udgiver nyt materiale i 2019. Her kunne man blandt andet finde navne som Lady Gaga, Lana Del Ray, Selena Gomez, Madonna og netop Kendrick Lamar.

Hvis tweetet er korrekt, bliver det nye album Kendricks første soloskive siden ‘Damn!’ fra 2017, selvom der selvfølgelig også kan være tale om fejlinformation. Der er i hvert fald næppe nogen tvivl om, at Polydor Records har haft meget røde ører efter brøleren.

I år var Lamar aktuel med soundtracket til ‘Black Panther’, som allerede har høstet otte Grammy-nomineringer og sandsynligvis også bliver nomineret til en Oscar.

Læs også: Årets 25 bedste udenlandske sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af