Se Father John Misty spille ny sang til velgørenhedskoncert

Father John Misty var første mand på scenen, da der tidligere på ugen blev afholdt velgørenhedskoncert for skovbrændene i Californien i Los Angeles. Her han gav han urpremiere på et nyt nummer – alene med hans akustiske guitar.

Han gav ikke en titel på det nye nummer, men han synger gentagende gange ‘All God’s Country’ i omkvædet, hvilket virker som et godt bud. Senere på aftenen indtog Father John Misty scenen sammen med Beck, hvor han spillede trommer på nummeret ‘Where’s It At’ med Este Haim på bas.

I sommers udgav Father John Misty albummet ‘God’s Favorite Customer‘, som blandt andet førte ham til NorthSide og Forum, hvor han gav et brag af en koncert i sidste måned.

Læs også: Father John Misty udgiver akustisk livealbum på Jack Whites pladeselskab

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af