The Strokes annonceret til europæiske sommerfestivaler – kan en dansk være på vej?

Det vil til sommer være otte år siden, at The Strokes sidst gæstede Danmark. Dengang, i 2011, var de at finde på Roskildes Orange Scene, og selv om newyorkergruppen på ingen måde er blevet mere aktuelle siden, er de altså stadigvæk The Strokes.

Derfor er det heller ikke helt uinteressant, at Julian Casablancas og drengene nu er booket til de to spanske festivaler, Doctor Music Festival og Bilbao BBk.

Begge festivaler løber af stablen i dagene 11.-14. juli, og der er altså dermed endnu intet til hinder for, at én af de store danske festivaler kan smide ‘Is This It’-banden på plakaten. Rygterne har desuden svirret om et nyt album, og disse festivalshows er nok en meget god indikator for, at The Strokes’ sjette album er planlagt til at udkomme i løbet af 2019.

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af