Frank Ocean taler om Instagram, mode og hudpleje i ekstremt sjældent interview

Frank Ocean taler om Instagram, mode og hudpleje i ekstremt sjældent interview
Frank Ocean. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Interviews med de allerstørste musikstjerner er efterhånden et sjældent syn. De sociale medier har gjort det fantastisk nemt at kommunikere lige præcis dét, man gerne vil, til sine mange fans, så hvorfor skulle man opgive redigeringsretten til medierne?

Sådan arbejder både Beyoncé og Taylor Swift, men hvor de begge har brugt deres sociale medier til at kommunikere i stedet for udefrakommende medier, har Frank Ocean fra starten af sin karriere været hemmelighedsfuld på grænsen til det ekstreme. Altså, lige ind til, han i november gjorde sin Instagram-profil offentlig og lukkede hele internettet ind i sin privatsfære.

Dén beslutning taler Ocean om i et nyt interview hos GQ, som altså er et virkelig sjældent indblik i hans tanker om alt og intet. Det er dog ikke fordi, han har opgivet kontrollen helt, for interviewet er en snak mellem Ocean og så Vegyn og Emmett Cruddas, som han hoster Blonded Radio på Apple Music med.

Interviewet er derfor mere samtale end hardcore interview, men det er nu stadig de to medværter, som spørger ind til Frank Oceans gøren og laden. Blandt andet om hans beslutning omkring Instagram-profilen.

»Jeg føler, at der har været dissonans mellem, hvordan jeg blev set af offentligheden, og hvor jeg rent faktisk var«, fortæller Frank og fortsætter: »Men der er også ideen om dialog, diskurs og samtale – som teater, hvor publikum kan afbryde dig, modsat fjernsynet«.

Samtalen handler meget lidt om musik, og i forhold til dét emne handler det mest om, hvordan Frank går til opgaven med at lave covernumre, og hvordan han vælger emnerne. Ikke så meget som et mikrospor omkring et kommende album er at spore, desværre. Men altså – vil en mand som Frank Ocean lave sådan et her interview, hvis ikke det på én eller anden måde havde noget med et album at gøre? Måske. Måske ikke.

Nu er det jo også GQ, så interviewet kommer i stedet for musikken ind på mode, nytårsoutfit (snakken foregik i december) og hudpleje. For hvordan holder man sig ung forevigt?

»Årene er gået, og Pharrell har stadig ikke givet os nøglerne«, fortæller Frank med henblik på den evige joke om, at Pharrell ganske enkelt ikke ældes.

Læs interviewet hos GQ HER.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af