Hiphophåbet Noname kommer til Danmark

Hiphophåbet Noname kommer til Danmark
Noname. (Foto: Chantal Anderson)

Det lå i kortene, men med sidste års debutalbum ‘Room 25’ cementerede Noname for alvor, at hun er en af hiphopscenens største talenter. Vi kårede albummet til et af de allerbedste fra 2018, og nu kan sangene opleves på dansk jord.

Noname giver nemlig koncert i Store Vega 6. april – en opgradering efter hendes udsolgte koncert i Lille Vega i august sidste år.

Rapperen er en af frontløberne i den mere poetiske Chicago-bølge, der står som klar modsætning til blandt andet gangstarappen og de senere års punkede Soundcloud-rap. Der er altså tale om en hiphopkoncert, som er alt andet end moshpits – hvilket man jo godt kan trænge til engang imellem.

Se denne her nye Fallon-video, hvis du skulle være i tvivl om potentialet.

Billetsalget starter 18. januar via Ticketmaster.

Noname (US)
6. april
Store Vega
Billetpris: 260 kr.

Læs anmeldelse: Noname ‘Room 25’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af