Premiere: Anya hygger sig i Tokyo i videoen til den nye single ‘These Days’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er noget helt specielt ved at opleve en ny storby. Bare summe rundt og suge alle indtrykkene til sig. I videoen til singlen ‘These Days’, der udkom mellem jul og nytår, er Anya taget til Tokyo, og man kan se denne her følelse i hendes forundrede og beundrende blik, som hun går gennem gader og stæder, spiser mad, synger karaoke (til sin egen sang) og bare hygger sig på egen hånd.

Temaet i videoen er en videreførelse af selve teksten, som handler om at finde tilbage til sig selv efter en krise og indse, at det altså også kan være helt okay at være alene.

Anya selv forklarer til Soundvenue:
»’These Days’ handler om at være kommet igennem en krise og kunne mærke, at man begynder at være sig selv igen. Altså hvor sindssygt det føles at mærke sin styrke vende tilbage. Den er skrevet her i København sammen med mine venner i Official Music. Og jeg husker tydeligt det øjeblik, hvor vi skrev broen. Teksten er »Reappear. I’m learning that I’m still here«.

Det var så spot on i forhold til, hvordan jeg havde det, at jeg blev virkelig rørt. Jeg havde været igennem alt muligt og havde følt mig helt kørt i sænk. Men på det tidspunkt begyndte jeg at mærke, at jeg stadig var derinde et sted. Jeg var stadig mig selv. Og det føltes rimelig fucking fantastisk.

Og det var den følelse, jeg gerne ville formidle i videoen. Vi tog afsæt i filmen ‘Lost in Translation’ og filmede en masse scener, hvor jeg udforsker Tokyo på egen hånd. Men det, jeg gerne ville formidle i videoen, er lykken ved at være alene, og følelsen af, man kan fordybe sig i verden, hvis man chiller med sig selv«.

Læs også: Hør det noir-betonede fællestrack ‘Bedre’, som Fraads og Anya lavede på bare én dag i INPUT-rummet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af