Hør det noir-betonede fællestrack ‘Bedre’, som Fraads og Anya lavede på bare én dag i INPUT-rummet

Hør det noir-betonede fællestrack ‘Bedre’, som Fraads og Anya lavede på bare én dag i INPUT-rummet
Fraads og Anya foran INPUT-rummet. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

For en uge siden satte vi Fraads og Anya i stævne i Soundvenue og Nescafé Azeras popup-rum INPUT for at lave ét nummer på én dag.

Det færdige samarbejde har fået titlen ‘Bedre’, og den unikke triokonstellation har resulteret i et tilbagelænet, noir-betonet nummer, som ubesværet blender de to vokalisters særegne sangarter over sløve trommespor og afmålte keyboardakkorder.

Selv om de to herrer i Fraads, rapper Papa Erotic og producer David Engelbrecht, og Anya aldrig havde mødt hinanden før, gik det nærmest legende let for den midlertidige trio, da de mødtes mandag morgen kl. 9.00 med bare ti timer til at skabe en sang fra bunden.

»Vi fandt hurtigt en fælles tankestrøm, en bølgelængde, vi kunne deles om«, fortalte Papa Erotic, vokalist i Fraads og også kendt som bare Frederik Espersen, til arrangementet i INPUT-rummet mandag aften: »Vi startede med et omkvæd, et omdrejningspunkt. Det var den perfekte blomstring«.

»Frederik havde hørt ’Greet Me’, som er en af mine sange, hvor jeg synger »I’ll make it better«, og taget fat i ordet »better« og omdannet det til en dansk sætning, ‘Tænk på noget bedre’. Og det blev så egentlig omdrejningspunktet for vores omkvæd«, fortalte Anya om skabelsen af omkvædet til ‘Bedre’, som blev til nedenstående, opfordrende linjer, leveret i duet, men på næsten messende facon som et mantra til livet:

»Fordyb dig ned i noget bedre / tænk, tænk på noget bedre / tænk, tænk på noget bedre / tænk på dig, der er bedre«.

Læs også: Soundvenue uddeler Fremtidsprisen 2018 til Fraads

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af