Rosegold kommer til at dræbe den forkerte i stilet ‘Gorillas’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad gør man, når man gerne vil have en hård sang at slutte sine koncerter af med, men den ikke lige findes i diskografien? Ja, man laver selvfølgelig en banger specifikt til formålet, så ens shows altid kan slutte af med et brag.

Det er tankerne bag Rosegolds nye single ‘Gorillas’, som er lidt mere rowdy, end man er vant til fra den dansk-britiske duo. Singlen udkom i fredags, men har i dag fået en skarp og stilet musikvideo instrueret af Leonard Rääf for Holocene Studios.

I videoen spiller brødrene Joshua og Ephraim to håndlangere, som ved en fejl kommer til at dræbe den forkerte. Det prøver de naturligvis af skjule efter bedste evne, men chefen ved altid alt, og resultatet er selvfølgelig en skideballe leveret af duoens crew-kammerat Rockie Rose. En skideballe, som de dog ikke tager så godt imod. Og så ryger chefen altså også en tur i mudderet.

‘Gorillas’ stammer fra en kommende ‘Rosegold’-ep.

Læs også: Rosegold er forelskede i Selena Gomez-lookalike i skarp musikvideo

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af