Premiere: Rosegold er forelskede i Selena Gomez-lookalike i skarp musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Baby, you fine like Selena / don’t have to give me a reason / you getting tired of your Bieber / come out with me on the weekend«.

Nej, der mangler hverken selvtillid eller forførerevner på Rosegolds nye single ‘Selena’, hvor den dansk-britiske duo drømmer om at stjæle selveste Selena Gomez fra hendes Justin Bieber. Sangen indkapsler perfekt, hvad Rosegold kan, nemlig at forene en god portion hiphopattitude med helt bløde, catchy r’n’b-rytmer.

Nu har nummeret fået en flot musikvideo, hvor de to brødre følger sangens koncept til dørs. De følger nemlig pænt forelsket efter en Selena Gomez-lookalike gennem hele videoen.

‘Selena’ er Rosegolds første single siden april og markerer endnu et stærkt udspil i et imponerende 2018 for RoseGold.

I starten af året udpegede vi dem som et af de navne, man især skulle holde øje med i 2018, og det har de i høj grad været. De har både udgivet debutalbummet ‘Adventures In Odyssey’, spillet festivaler som Spot og Distortion samt en koncert i Pumpehuset side om side med Krept & Konan.

Læs interview: RoseGold er rykket fra London til Kolding: »Jeg havde ikke wi-fi, så jeg gik på McDonald’s for at downloade hiphop«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af