Åh, nej: Ja Rule planlægger ny Fyre Festival

Åh, nej: Ja Rule planlægger ny Fyre Festival
Entreprenøren og rapperen Ja Rule. (Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Fyre Festival var en verdensberømt begivenhed, men på den helt dårlige måde. Festivalen, der lovede luksus på Bahamas, men leverede totalt kaos, er blevet en joke i sig selv – et form for symbol på alt, hvad der er galt i verden for tiden. Det er ikke en overdrivelse at kalde den for den dårligste festival nogensinde.

Men det lader ikke til at stoppe Ja Rule.

For rapperen, der jo var med til at planlægge den første festival (hvis man kan kalde det ‘den første festival’, når den i princippet aldrig fandt sted), er i fuld gang med at planlægge en omgang Fyre mere.

»Midt i kaos er der muligheder. Jeg arbejder på en masse nye ting«, har han fortalt TMZ. Han kalder også Fyre Festival for »den mest ikoniske festival, der aldrig fandt sted«, og siger så: »Jeg vil skabe den mest ikoniske musikfestival«.

Det vides ikke, om han denne gang har tænkt sig at planlægge toiletfaciliteter, beboelse, drikkevand, forplejning, scener eller nogle af de andre ok vigtige ting, der manglede på den første Fyre Festival. Eller om han har tænkt sig at bruge samme bedrageriske tricks for at skaffe penge som ekspartneren Billy McFarland, der nu afsoner en seksårig fængselsstraf på grund af Fyre-fadæsen. Og ja, mon ikke Ja Rule rent faktisk prøver lykken under et nyt festivalnavn denne gang? At køre videre under Fyre-banneret ville være hybris-overload.

Lige præcis hvor galt det gik dengang, kan du se i Netflix’ fascinerende og en smule rædselsvækkende dokumentar om festivalen, hvor vi estimerer, at Ja Rule er beruset 90 procent af sin tid på skærmen. Eller du kan nøjes med at se det her pænt sjove mash-up, hvor Netfilx-dokumentaren klippes sammen med ‘Jurassic Park’.

Læs også: Ja Rule er virkelig ikke tilfreds med de nye Fyre Festival-dokumentarer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af