Ariana Grande sviner Grammys for ikke at give pris til Mac Miller – sletter tweets efterfølgende

Ariana Grande sviner Grammys for ikke at give pris til Mac Miller – sletter tweets efterfølgende
Ariana Grande til Billboard Women In Music 2018. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Ariana Grande og Grammys beefer i øjeblikket i stor stil. Grande vandt godt nok en pris for Best Pop Vocal Album, men hun var ikke tilstede for at tage imod statuetten natten til mandag – det grundet en række offentlige kontroverser i sidste uge, hvor popstjernen var uenig med Grammy-producerne om, hvad hun måtte og skulle spille under en mulig optræden til showet. Det endte således med, at årets prisuddeling måtte undvære hendes tilstedeværelse.

Under nattens show var Grande igen ude med riven efter Grammy-uddelingen. Det skete som følge af, at Mac Miller ikke vandt en posthum statue for Best Rap Album – dén pris gik i stedet til Cardi B og hendes ‘Invasion of Privacy’.

»Thrash«, tweetede Grande efterfulgt af: »Literal bullshit«. Efter et par kommentarer slog Grande dog fast, at intet af det var møntet specifikt på Cardi B’s sejr. »Det har intet at gøre med hende. Godt for hende. Det lover jeg. Jeg er ked af det«, skrev hun senere, mens en anden kommentartråd hinter om, at Grande var ekstra harm over, at Grammy-producerne havde inviteret Mac Millers forældre, når nu den afdøde rapper ikke vandt.

Ariana Grande har siden da slettet alle tweets, men de kan stadig læses – internettet glemmer ikke.

I en Instagram-video fra efter showet siger Cardi B, at hun deler prisen med Mac Miller. Se den nederst.

Læs også: Cardi B spillede ‘Money’ med 20 dansere og pianist – se hendes Grammy-optræden

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Thank you @yg @sza @21savage @chancetherapper @jbalvin @badbunnypr @migos @kehlani !!!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af