Benny Jamz og Sivas cruiser under Los Angeles’ palmetræer i ‘Savannah’-videoen

Den nye Benny Jamz-single ‘Savannah’ har en særdeles afslappet og behagelig vibe, så selvfølgelig er videoen til sangen også en tilbagelænet affære. For i musikvideoen kan du se Benny Jamz og Sivas, der gæster sangen, cruise rundt under palmetræer, slappe af med drinks og i det hele taget nyde livet.

Videoen er skudt i Los Angeles og er instrueret af Gorilla Media. Den er dermed den nyeste i en række danske hiphopmusikvideoer, der skruer op for produktionsværdien. I løbet af det seneste års tid har vi således set flotte videoer af Blonde Media, der har filmet folk som Gilli, Kesi og Fouli i lande som Frankrig, Schweiz og Marokko, mens Vida Media har lavet kunstnerisk ambitiøse musikvideoer for blandt andet Artigeardit (‘Ses senere’) og Node (‘Skub det ud’).

‘Savannah’ er desuden Benny Jamz’ første single i år, efter at han var usædvanlig aktiv i 2018, hvor vi fik sangene ‘Spark’, ‘Tjep’ og ‘Uuh’. I den seneste tid har Molo-medlemmet nemlig været mere på banen som soloartist, hvor han før arbejdede mere i kulisserne. Nu starter Benny Jamz altså for alvor 2019 med ‘Savannah’-videoen.

Læs også: Årets 20 bedste danske hiphopsange – og hvad de siger om dansk rap anno 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af