Denzel Currys cover af Rage Against the Machine er vanvittigt og ret fantastisk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

36.000 delinger og over 2.5 millioner visninger på Facebook-videoen: Denzel Currys cover af Rage Against the Machine er over weekenden gået internettet rundt, og man forstår godt hvorfor. Det er de færreste, der kan matche Rage-frontmand Zack de la Rochas sammenbidte intensitet, men Florida-rapperen gør virkelig sit bedste i dette cover af ‘Bulls on Parade’, der er lavet til den australske radiostation Triple J.

Videoen er en del af radiostationens ‘Like A Version’-serie, hvor musikere laver covers af numre, de holder af, og Curry virker til at holde ret meget af singlen fra Rage Against the Machines 1996-album ‘Evil Empire’. Der er ikke en finger at sætte på hverken indlevelse eller levering, og det er alt i alt bare et virkelig bad ass cover, som få andre vil kunne slippe af sted med.

Denzel Curry gav i december koncert i Lille Vega, og så kan han til sommer opleves på Roskilde Festival – måske med ‘Bulls on Parade’ på setlisten, hvis vi er heldige?

Læs også: Roskilde Festival har booket Denzel Curry, Soundcloud-rappens godfather

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af