Drake disser Grammys i takketale – så bliver hans tale skåret af

Drake disser Grammys i takketale – så bliver hans tale skåret af
Drake vinder en Grammy. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hvad betyder det egentlig at vinde en Grammy i 2019? Showet har ikke samme gennemslagskraft som tidligere, og for nogle er kærligheden fra fans langt vigtigere end en statue og en pris.

Dén pointe slog Drake fast, da han til nattens Grammy-show holdt sin takketale efter at have vundet for Best Rap Song (‘God’s Plan’) og i den forbindelse kastede et lille diss efter prisuddelingens grundlag.

»Pointen er, at du allerede har vundet, hvis der er folk, der synger dine sange ord for ord, eller hvis du er en helt i din hjemby. Hvis der er almindelige mennesker med almindelige jobs, som går gennem regn og sne, bruger penge på at købe billetter til dine shows, så har du ikke brug for det her lige her. Så har du allerede vundet«, sagde Drake og pointerede på ret kort tid, hvor ligegyldig en pris egentlig kan være.

Den helt store historie på internettet er dog, at hans tale blev skåret af. I nedenstående klip kan man se, at Drake til slut holder en pause, men så rent faktisk begynder at sige noget igen, lige som showet skifter til reklamer.

Var det bevidst fra Grammy-producernes side, så Drake ikke kunne nedgøre prisen mere? Eller bare et helt naturligt skift, da det for nogen virkede som om, Drake var færdig med sin tale?

Ifølge Consequence of Sound siger en Grammy-producer, at sidstnævnte er tilfældet. Men det skal denne jo sige.

Læs også: Se vinderne ved nattens Grammy-uddeling – Childish Gambino slog favoritterne Kendrick og Drake ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af